![]()
آخرین ارسالی ها
|
|
جغد حیوانی نجیب یا نحس؟
|
|
01-30-2010, 02:54 AM
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جغد حیوانی نجیب یا نحس؟
براستی جغد یکی از زیباترین حیوانات هستی میباشد که اگر نباشد واقعا انسان دچار مشکلات عدیده میشود.
این حیوان زیبا زیر شیروانی خانه ای لانه میسازد که اگر کم رفت و امد باشد برنده راحت تر به جوجه هایش رسیدگی میکند. خودم را که جای جغد میگذارم میبینم یک انباری یا یک خانه متروک بهترین جاست. اما جغد از ادمی در امان نیست چرا که لانه اش را خراب میکنند و جوجه هایش را میکشند.اگر جغد بیچاره روی بام خانه ای بنشیند با قران و ایینه به سراغش میروند تا فرار کندو مثلا نحسی اش را با خودش ببرد. براستی این حیوان در حال انقراض شوم است و یا ادمی برای این برنده ی زیبا؟ قضاوت کنید... |
|||
|
آگهی
|
|
01-30-2010, 02:20 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 01-30-2010 09:24 PM توسط فرشته نژادویسی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: جغد حیوانی نجیب یا نحس؟
تمام حیوانات مخلوقات خداوند هستند و خداوند عادل است و هیچ تفاوتی از نظر نحسی و غیره بین آنها نیست و خدای متعال هر چه آفریده است بی دلیل و حکمت نیست و هر چه هست از خرافات بی پایه انسان هاست.
آواز جغد !!! جغدي روي كنگره هاي قديمي دنيا نشسته بود. زندگي را تماشا ميكرد. رفتن و ردپاي آن را. و آدمهايي را مي ديد كه به سنگ و ستون، به در و ديوار دل مي بندند. جغد اما مي دانست كه سنگ ها ترك مي خورند، ستون ها فرو مي ريزند، درها مي شكنند و ديوارها خراب مي شوند. او بارها و بارها تاجهاي شكسته، غرورهاي تكه پاره شده را لابلاي خاكروبه هاي كاخ دنيا ديده بود. او هميشه آوازهايي درباره دنيا و ناپايداري اش مي خواند و فكر مي كرد، شايد پرده هاي ضخيم دل آدمها، با اين آواز كمي بلرزد. روزي كبوتري از آن حوالي رد مي شد، آواز جغد را كه شنيد، گفت: بهتر است سكوت كني و آواز نخواني. آدمها آوازت را دوست ندارند. غمگينشان مي كني. دوستت ندارند. مي گويند بديمني و بدشگون و جز خبر بد، چيزي نداري. قلب جغد پير شكست و ديگر آواز نخواند. سكوت او آسمان را افسرده كرد. آن وقت خدا به جغد گفت: آوازخوان كنگره هاي خاكي من! پس چرا ديگر آواز نمي خواني؟ دل آسمانم گرفته است. جغد گفت: خدايا! آدمهايت مرا و آوازهايم را دوست ندارند. خدا گفت: آوازهاي تو بوي دل كندن مي دهد و آدمها عاشق دل بسته اند. دل بستن به هر چيز كوچك و هر چيز بزرگ. تو مرغ تماشا و انديشه اي! و آن كه مي بيند و مي انديشد، به هيچ چيز دل نمي بندد. دل نبستن سخت ترين و قشنگ ترين كار دنياست. اما تو بخوان و هميشه بخوان كه آواز تو حقيقت است و طعم حقيقت تلخ. جغد به خاطر خدا باز هم بر كنگره هاي دنيا مي خواند و آن كس كه مي فهمد، مي داند آواز او پيغام خداست. نويسنده: عرفان نظرآهاري زمين فقط متعلق به ما انسان ها نيست ! بايد حق زندگي را براي جانداران ديگر بپذيريم ! و بپذيريم كه براي حفظ حياتمان نيازمند شراكت با گونه هاي مختلف هستيم . -------------------------------------------------------------------------------- تا زمانی که انسان یک نابود کنندۀ ظالم برای موجودات پایینتر است، هرگز سلامت و صلح را تجربه نخواهد کرد چون تا زمانی که انسانها حیوانات را میکشند، همدیگر را خواهند کشت. |
|||
|
02-02-2010, 09:18 PM
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
راستشو بخواید اشکم در اومد.
فکر میکنم خیلی جغد رو داست دارم. اما نمیدونم چه جوری میشه بهشون کمک کرد و آیا اصلا دیگه جغدی تو ایران مونده. کجا میشه دیدشون؟ نکند آن که درس دین میداد از خدا پاک بی خبر باشد وبلاگ من
|
|||
|
02-03-2010, 06:11 PM
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
امیر حسین عزیز جغد تو ایران هم هست و چند نزاد در حال انقراض در ایران زندگی میکنه و اونها رو میشه تو مناطق کوهبایه ای و مناطق وحشی و نیمه وحشی به وضوح دید.بعضی اوقات هم تو شهرها و روستاهای بی سر وصدا خودی نشون میدن.
من وقتی شروع به نوشتن موضوع کردم که یه جغد بزرگ رو بوم همسایمون نشسته بودو کلاغای زیادی واسش سر و صدا میکردن |
|||
|
02-12-2010, 12:00 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: 06-08-2010 10:48 AM توسط فرشته نژادویسی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به این تصاویر زیبا از جغد نگاه کنید :
آیا این موجود زیبا نحس است یا کسانی که به بهانه های پوچ و واهی این مخلوقات بی پناه خدواند را آزار می دهند؟؟؟
زمين فقط متعلق به ما انسان ها نيست ! بايد حق زندگي را براي جانداران ديگر بپذيريم ! و بپذيريم كه براي حفظ حياتمان نيازمند شراكت با گونه هاي مختلف هستيم . -------------------------------------------------------------------------------- تا زمانی که انسان یک نابود کنندۀ ظالم برای موجودات پایینتر است، هرگز سلامت و صلح را تجربه نخواهد کرد چون تا زمانی که انسانها حیوانات را میکشند، همدیگر را خواهند کشت. |
|||
|
06-08-2010, 12:37 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: 06-08-2010 10:22 AM توسط فرشته نژادویسی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
درود.
جغد یه پرنده متفکره که هرکجاباشه داره فکر می کنه و یه شاخه واسش کافیه ولی انسانها یا بهتره بگم تکنولوزی داره اینو از همه جانداران می گیره. |
|||
|
|

![[-] [-]](images/collapse.gif)

![[تصویر: 29672943431481473109.jpg]](http://www.shiaupload.com/images/29672943431481473109.jpg)