[-]
آخرین ارسالی ها
*** دوستي ها ........
شروع کننده:فرشته نژادویسی آخرین ارسال توسط:فرشته نژادویسی پاسخ ها:13 گفتگوی آزاد مشاهده:2168 زمان:امروز
تخریب آخرین زیستگاه حیات وحش در دامنه های کوه دماوند
شروع کننده:فرشته نژادویسی آخرین ارسال توسط:فرشته نژادویسی پاسخ ها:0 مسائل محیط زیست مشاهده:9 زمان:امروز
پيش داوري ،،يعني کاري که همه ما ميکنيم از بزرگترين اشتباهات بشريت هست
شروع کننده:فرشته نژادویسی آخرین ارسال توسط:فرشته نژادویسی پاسخ ها:0 گفتگوی آزاد مشاهده:10 زمان:دیروز
پدیده ای نادر ، بچه گوزن سیاه !
شروع کننده:فرشته نژادویسی آخرین ارسال توسط:فرشته نژادویسی پاسخ ها:0 اخبار و اطلاعیه ها مشاهده:18 زمان:09-07-2010
چرا دلفین‎ها در انگلیس در اسارت نیستند؟(مروری بر زندگی بری هورن)
شروع کننده:فرشته نژادویسی آخرین ارسال توسط:فرشته نژادویسی پاسخ ها:0 گفتگو در خصوص حمایت از حیوانات مشاهده:26 زمان:09-07-2010
خطر نابودی پنگوئنها تا پایان قرن
شروع کننده:فرشته نژادویسی آخرین ارسال توسط:فرشته نژادویسی پاسخ ها:0 اخبار و اطلاعیه ها مشاهده:12 زمان:09-07-2010
اخبار محيط زيست در راديو فرهنگ
شروع کننده:فرشته نژادویسی آخرین ارسال توسط:abdijusttmusic پاسخ ها:2 مسائل محیط زیست مشاهده:117 زمان:09-06-2010
هنوز نوه دار نشدم
شروع کننده:مامان آخرین ارسال توسط:مامان پاسخ ها:3 مشاوره دامپزشکی مشاهده:106 زمان:09-04-2010
2 تا همستر خوشگل با وسائل کامل برای واگذاری دارم
شروع کننده:pezhmannavvab آخرین ارسال توسط:pezhmannavvab پاسخ ها:0 واگذاری حیوانات مشاهده:47 زمان:09-03-2010
واگذاري بچه گربه
شروع کننده:mary آخرین ارسال توسط:mary پاسخ ها:0 واگذاری حیوانات مشاهده:35 زمان:09-03-2010

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حمایت از حیوانات
01-20-2010, 03:03 AM
شماره ارسال: #1
حمایت از حیوانات
حیوانات مریضی که در کنار خیابان می بینید ناراحتتان می کند !!!
نگرانی از واگزاری حیوانات خود دارید !!!
می خواهید حیوانتان را برای مدتی از خانه دور نگه دارید !!!
می خواهید حیوان خود را واگزار کنید !!!
آن را به ما بسپارید
جای حیوان شما امن است
این را تظمین می کنیم که در صورت درخواست باز گرفتن حیوان شما آن را برایتان ارسال کنیم .

حیوانات وسیله بازی و سرگرمی نیستند . . . .

یک اتفاق جالب برای من >>> حدودا یک سال پیش برای این که بتونیم با شما یک همکاری داشته باشی صحبت کردم ولی خواست خدا بود من 1 سالی از نت دور بودم و نمی تونستم بیام و پست بدم خدا رو شکر الان امدم ، و در صورت تمایل آماده همکاری با شما هستم ...
سایت شما رو با سایت پرشین پت اشتباه گرفتم دو روزه حدوده 100 تا پست براشون دادم ، تا امروز یکه لینک سایت شما رو دیدم و یادم امد ، باید ببخشید
یاهو آی دی من برای تماس arashekamangir_ir
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
آگهی

ارسال پاسخ