تالار مدافعین حیوانات

نسخه‌ي كامل: فروش حیوانات
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
سلام
قبل ازهمه باید بگم از اینکه اینجام و با این محیط و افرادش آشنا شدم خیلی خوشحالم.
چند وقتی میشه که اینجا عضو شدم. اصلا جستجوی اینترنتی من که منجر به آشنایی با این محیط و تعداد زیادی وبلاگ دیگه درباره ی حیوانات و محیط زیست شد، همین موضوعی بود که درباره اش می نویسم.
با این امید که شاید راهی وجود داشت برای بهبود وضع حیواناتی که به فروش میرسند.اما بعد از اینکه جواب پیامم رو از ادمین محترم همینجا گرفتم متوجه شدم در اینباره خیلی خوشبین بودم .
با اینحال بد ندیدم عکس های این حیوانات رو براتون بذارم.

مشکل اساسی شرایط نگهداری در اینجور محیط هاست.البته اگر از شرایط سخت تر قاچاق و گذروندن مسافت های طولانی برای رسیدن به نهایتا چنین مکان هایی بگذریم.که گذشتنی هم نیست و نباید کوتاهی کرد ولی..
یه سری افرادی که اینجا کار میکنند هم رفتارهای نامناسب و وحشتناکی با این حیوانات دارند و البته بعضی رهگذران.که خب گویا هیچ قانونی نیست برای حمایت از این حیوانات که آزادیشون رو گرفتند و حالامحبت که نه ، انسانیت هم نثارشون نمی کنند.
من فکر میکنم اگر شرایط نگهداری حیوانات در مکانی که به فروش میرسند مطلوب بود و نظارتی در اینباره میشد، فروش حیوانات باتوجه به قدرت غیرقابل انکاری که انسان در تسلط برطبیعت و موجودات دیگه پیدا کرده، مناسب بود.برای اینکه بین این موجود قدرتمند و حیوانات نه فقط ارتباط رقابت و شکار، رابطه ی محبت و علاقه گسترده تر میشد و این به نفع حیوانات بود.
اما با این شرایط مطمئنا نه.
[تصوير: 68485fca7b.jpg]

[تصوير: 1f9504802f.jpg]

[تصوير: 47b860b139.jpg]
[تصوير: a5527532ed.jpg]

[تصوير: 02ecd94499.jpg]

[تصوير: 80e31085be.jpg]
[تصوير: d9ac9b1b08.jpg]

[تصوير: 460b42ea4b.jpg]

[تصوير: 8fbd953442.jpg]
[تصوير: 69865aa8e4.jpg]

[تصوير: 01d1d2bd31.jpg]