سلام
من از طريق يكي از دوستان دعوت به شركت در تالارهاي گفتگوي اين سايت شدم . از همه دوستان هم تقاضا دارم از وبلاگم ديدن كنن و نظراتشون هم برام خيلي مهمه.
اينم آدرسم تا عكسها رو ببينين بنده هم به گوش جان منتظر نظرات شما عزيزان هستم.http://digitalterorist.blogfa.com
نه هر جانداری خوردنی تنی باشد. تمام جانداران و بی جانان از جمع ریز مخلوق های خدا خلق شده اند . هر گاه تعداد این ریز مخلوق ها در این جانداران و بی جانان کم یا ریاد شوند مخلوق دچار بیماری یا مرگ می شود زمانی که چیزی خورده می شود رفع این نقیصه می باشد . اگر چیزی خورده شود که نقص را شدت دهد باعث بیماری و یا مرگ می شود.
جاندارانی نگران حال جانداران دیگر هستند که مبادا جانداری جان جاندار دیگر را گرفته و بخورد ویا از اجزا جاندار جان باخته استفاده
گردد. هرجانداری دو دوران مصرف و تولید را طی می کند. دوران مصرف دو مقطع کودکی و سالمندی را می شناسیم. البته دوران بیماری را هم باید به دوران مصرف اضافه کرد.
دوران مصرف سمت سالمندی رضایت مالک را هم به خود جلب نمی کند. به همین دلیل بسیاری از جانداران خود زنی را به ادامه حیات ترجیح می دهند.
جاندارانی هستند که از ابتدای تولد مصرف کننده هستند و از اینکه فقط مصرف کننده هستند ناراضی می باشند. این شامل نرهای جاندارانی مثل گاو نر خروس گوسفند نرو...می شود.
گاهی مشاهده می شود که در بین انسان های سالمند هم این فکر جاری می شود.
به همین دلیل بسیاری از کشتن ها آن چیزی نیست که بعضی فکر می کنند.
تمام جانداران همین نگاه را به دیگر جانداران دارند. یعنی همیشه به دنبال جانداران مصرف کننده هستند.
در واقع مصرف کننده ها برای برطرف کردن نیاز تولید کنندگان متولد می شوند.
درود بر دوست عزیزم...
من ایمان دارم هیچ جانداری برای انسان خوردنی نیست.اصلا بحث حمایت از مادر زمین و فرزندانش با گوشتخواری کاملا در تضاد هست.برای دلیل آوردن تنها فکر میکنم همین مقاله ی آرش نراقی کافی باشه...
اگر هم دلیلی برای سخن دومم میخواید به
تالار گفت و گوی ایرانیان گیاهخوار مراجعه کنید...
در حقیقت هــیــچ حیوانی خوردنی نیست....(برای انسان البته..)
حيوانات اگر شكار ميكنند براي رفع گشنگي است و انسان اگر شكار ميكند براي تجربه مزههاي جديد است و اين نشانه خود خواهي انسان هاست