سلام به همه ی دوستان
آقایی عقابی رو در ارتفاعات کرمان پیدا کرده و اونو با خودش از اون منطقه برده وقتی عقاب حالش بهتر شده میخواسته عقاب رو به طبیعت برگردونه اما متوجه شدن که توان پرواز نداره دکتر دامپزشک هم اینو تایید کرده
این آقا به محیط زیست اطلاع داده اما گفتن به ما ربطی نداره
و خودت نگهش دار . اون بنده خدا هم میگه خسته شدم و میخواست
عقاب رو بفروشه . خواهش میکنم دوستان کمک کنید
اگه این عقاب فروخته بشه معلوم نیست چه سرنوشتی در انتظارش باشه
من امروز موزه هفت چنار بودم از بقیه جاها بهتر رسیدگی میکنن بگید ببرتش اونجا بده نگهش دارن
از راهنماییتون ممنون . کاش میشد برگرده به طبیعت . اگه بررسی پزشکی دقیق تری روی اون پرنده انجام بشه فکر میکنید با اینکه 3 سال در اسارت
بوده میتونه آزاد زندگی کنه؟
دوست خوبم الان این عقاب کجاست ؟/ من شنیدم که یک کرکس را با همین شرایط در پارک ملی خجیر آزاد کرده اند که نمیتونه پرواز کنه و مردم میرن و بهش غذا میدن اگه توی تهرانه بهم خبر بده شاید بتونم کمکی بهش بکنم چون دوستی دارم که در خجیر باغ دارن شاید بتونیم به اونا بسپریمش تا وقتی که دوباره بتونه پرواز کنه چون پرنده های شکاری که سالها در اسارت باشند توان پرواز را از دست میدهند ولی با کمی حوصله و تمرین دوباره شاید بتونه پرواز کنه
با سلام با توجه به مدت زیاد اسارت حتی اگه بتونه پروازم کنه رها سازیش کار درستی نیست مگر اینکه به طریقی شکار و ترس از انسانها که هر دوی اونها از یاد پرنده رفته رو به یادش بیاریم وگرنه تو طبیعت زیاد زنده نمیمونه
انوشه شمس نوشته :دوست خوبم الان این عقاب کجاست ؟/ من شنیدم که یک کرکس را با همین شرایط در پارک ملی خجیر آزاد کرده اند که نمیتونه پرواز کنه و مردم میرن و بهش غذا میدن اگه توی تهرانه بهم خبر بده شاید بتونم کمکی بهش بکنم چون دوستی دارم که در خجیر باغ دارن شاید بتونیم به اونا بسپریمش تا وقتی که دوباره بتونه پرواز کنه چون پرنده های شکاری که سالها در اسارت باشند توان پرواز را از دست میدهند ولی با کمی حوصله و تمرین دوباره شاید بتونه پرواز کنه
انوشه جون این عقاب الان باید تهران باشه . من صاحبش رو از نزدیک نمیشناسم و توی سایت پرشین پت تقاضای کمک داشت منم
قول دادم هر جور شده کمکش کنیم فقط یه ایمیل ازش دارم . حتمآ براش ایمیل میفرستم از اینکه عقابش جای خوبی پیدا کنه حتمآ خوشحال میشه کمکت ممنونم انوشه جون
حالا چرا ايشان مي خواهند اين عقاب را بفروشند؟!!
اين نشان مي دهد ايشان شايد خيلي صادق و خيرخواه نباشند
به نظر من بهتر است بررسي دقيق تري قبل از هر كمكي به ايشان صورت بگيرد.
سیاوش جان به هر حال من براش ایمیل فرستادم امیدوارم تاثیر داشته باشه
من منتظر پاسخ شما هستم و هر چه در توان دارم دریغ نخواهم کرد
سرنوشت این عقاب چی شد؟؟؟ازش خبری دارین؟