این عکس رو ببینید و واقعا تاسف بخورید به فرهنگی که حکومت در پی برنامه ریزی و حاکم کردن اون بود و نتونست فرهنگ اسلامی رو به وجود بیاره شاید گناه هم از ما مردم باشه
در واقع ارشاد و حکومت چی می خواست و چی شد...
من که با دیدن این تصویر تاسف خوردم دیگه شما رو نمی دونم
واقعا که ...
![[تصوير: 1212397890.jpg]](http://irapic.com/uploads/1212397890.jpg)
من نمیفهمم این عکس چه اشکالی داره ؟ حتما توقع داشتین خانمها با چادر فوتبال بازی کنن ؟؟ من بیشتر متاسفم برای زنها که اینقدر توی مملکت ما بدبختند
ریحانه محمدی نوشته :این عکس رو ببینید و واقعا تاسف بخورید به فرهنگی که حکومت در پی برنامه ریزی و حاکم کردن اون بود و نتونست فرهنگ اسلامی رو به وجود بیاره شاید گناه هم از ما مردم باشه
در واقع ارشاد و حکومت چی می خواست و چی شد...
من که با دیدن این تصویر تاسف خوردم دیگه شما رو نمی دونم
واقعا که ...
[img][/img]
شوخی میکنی؟آخه نه فرهنگی که قرار بود در جامعه پیاده بشه به آدم میره نه حکومتی که میخواد اونو پیاده کنه....خواب دیدی خیری باشه
در ضمن:چرا خانمها باید از تفریح و ورزش آزادانه و در قید و بند نبودن چادر و مقنعه محروم باشن؟
سلام به همه عزيزان حامي حيوانات
از همه دوستان تمنا دارم سايت را به بحث هاي سياسي و ... نكشانيد.
اين سايت محفلي براي كمتر آزار رساني به حيوانات است !!!!
سلام . با نظر فرشته خانم کاملا موافقم .
البته ایرادی نمی شود گرفت به خانم محمدی ( چون در قسمت گفتگوی آزاد نظرخویش را درج کرده اند ) و به پاسخ سایر دوستان هم ایراد نمی شود گرفت (چون ایشان هم نظر شخصی خود را گفته اند ) .
تنها به یک نکتهء مهم اشاره می کنم که چنانچه ما در اینجا در پی هدف مشترکی هستیم (یعنی بهبود رفتار با حیوانات و ارتقاء کیفیت محیط زیست)
" هیچ " اشکالی ندارد که با بینش های گوناگون فکری و رفتاری - برای هدف واحد - کنار یکدیگر باشیم . بنابراین پوشش یک فرد یا نحوهء نگرش فرد
دیگر به مسائل عقیدتی نباید و نباید موجب طرد ایشان از جانب سایرین باشد .
به نظر من که اشکالی نداره از بین همین هاست که رضا عنایتی میاد بیرون.
اما خوب خیلی تصاویر و چیزهای دیگه برای تاسف خوردن هست .
ریحانه خانوم یعنی ناراحتی که ارشاد اونطوری که می خواست نشد !؟
نمی دونم باید تاسف خورد یا نه
اینجا بخش گفتگوی آزاده و نه قصد توهینی به کار رفته و نه مبحث سیاسی
از آقا داریوش متشکرم که واقعا حرف به جا و مناسبی زدند و حرف ایشون رو کاملا بنده تایید می کنم
سلام.منظورتون رو نفهميدم.بازي فوتبال دخترها تاسف نداره عزيزم.بهتره محدوده ي فكري خودت رو بيشتر كني.متحجرانه فكر نكن.