این یک گربه خانگی و نر عقیم شده می باشد، که به دلایلی که بر ما روشن نیست رها شده و چشم های خود را نیز از دست داده است. بسیار دستی و خانگی و به دنبال یک صاحب خوب و مهربان می گردد
در صورت اعلام آمادگی برای نگهداری از این گربه هر چه سریعتر اعلام و اقدام فرمایید
با تشکر
![[تصوير: fli2dmawqgc9xbmf5pmn.jpg]](http://www.persianupload.com/files/fli2dmawqgc9xbmf5pmn.jpg)
واقعا متاسفم كه شعور مردمون اينقدر پايينه كه يه گربه رو اهلي ميكنن عقيم ميكنن وبعد رها ش ميكنن خدا به هممنون رحم كنه
کاش میتونستم نگهش دارم اما متاسفاته نر هست و گربه ام باهاش سازگار نمیشه
اگه جایی پیدا کرده بگین که دلم منم آروم بشه
سلام
من دارم ازش نگهداری میکنم.
خیلی هم گربه خوب و مهربونیه.
خیلی خوشحالم از اینکه الان پیش منه و خیلی دوسش دارم.
از اینکه می بینم این گربه که نیاز شدیدی به کمک و نگهداری ویژه داشت تونسته صاحب مهربون و خوش قلبی را پیدا کنه واقعا خوشحالم
دستتون درد نکند
امیدوارم زندگی خوبی از این به بعد در کنار شما داشته باشد
p_s نوشته :سلام
من دارم ازش نگهداری میکنم.
خیلی هم گربه خوب و مهربونیه.
خیلی خوشحالم از اینکه الان پیش منه و خیلی دوسش دارم.
کارتون واقعا قابل تحسینه خیلی خیلی خوشحالم کردین
به خدا اشکم از خوشحالی جاری شد . خیلی از خدا ممنونم که فرشته های مهربونی مثل شما رو خلق کرده .
بابا اینقدر منو شرمنده نکنید.
شماها هم همتون هر کاری از دستتون بر بیاد برای این حیوونهای بی پناه انجام میدید.
من هم در اینجا باید از خانم حسینی نیا که این گربه رو پیدا کردن و تا مدتی ازش نگهداری کردن و خانم مقدم که کمک کردن تا این گربه به دست من برسه تشکر ویژه کنم. از همگی دوستداران حیوانات هم به خاطر تلاشهاشون تشکر میکنم.
راستی 1 خبر خوب همین آقا قشنگه من 1 دوست 3 ماهه پیدا کرده به اسم سنجد که 5شنبه و جمعه ها پیش منه و کلی با هم بازی میکنن ولی جای تعجبه که هر دو نر هستند.