تالار مدافعین حیوانات

نسخه‌ي كامل: جوجه فنچ
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
با سلام و خسته نباشيد. من يك جفت فنچ دارم كه جفت هستند و تا حالا چندين بار تخم گذاشتن و جوجه بزرگ كرده اند. اما اين دفعه آخر اتفاق جديدي افتاده، فنچ نر به محض به دنيا امدن بچه ها با اصرار از لانه بيرونشون مي اندازه و در صورت بازگردوندن مجدد جوجه به شدت بال ها و پاهاشونو زخمي و خوني مي كنه و دوباره بيرون مي اندازه. من نر رو جدا كردم اما حتي ماده هم به بچه ها غذا نمي ده. تا حالا 4 تا جوجه كشتن، چند تا تخم در حال جوجه شدن هستند و يكي هم امروز به دنيا اومد. مي تونم خودم بهش غذا بدم؟ خواهش مي كنم سريع بهم جواب بدين.اگر مي تونم غذا بدم چي بدم و چقدر؟
خانم اطلسی بزرگترین اشتباهی که کردید این بود که پرنده ی نر و ماده رو از هم جدا نمودید

به هیچ وجه نباید این کار را انجام میدادید

علت بزرگ نکردن جوجه ها عوامل مختلفی می تونه باشه که مهمترین عاملش اینه که فنچهاتون زود جفت گیری کردند و چون پرنده ی نر وماده جا رو برای خودشون کوچک می بینه و جوجه ها رو خطری برای تخمها و لونه اش می دونه اقدام به راندن و بزرگ نکردن جوجه ها می کنه

شما بی زحمت بفرمایید که جوجه ها سنشون چقدره و جوجه فنجها آیا می تونند دون بخورند یا نه؟؟؟؟

چون توضیحاتتون ناقص بود فقط این رو می تونم بگم که هر چه سریعتر پرنده ی نر و ماده رو در کنار هم قرار بدید.کاری رو که از اول نمی بایستی می کردید

فنچ پرنده ای حساسه و نگهداری اون ملزم به رعایت نکات بسیاری داره

توصیه می کنم در بخش اصلی سایت

http://www.irspca.com/site

بخش مربوط به شرایط نگهداری از حیوانات <فنچ> رو حتما مطالعه فرمایید

اگر جوجه ها هم تا الان زنده اند و پدر ومادرش دون بهش نمی دند جوجه فنچها رو جدا کنید و با دانها و غذاهای نرم که بتونه راحت هم بخوره مثله سفیده ی آب پز تخم مرغ یا پلوی کم چرب در اختیارشون بگذارید
با سلام.
من یک جفت فنچ حدود 1 ماه داشتم ولی متاسفانه چند روز پیش مردند.
میخواستم علتش را بدانم؟
من آنها را در قفس بزرگ و جای گرم و نرم در گلخانه نگه میداشتم و ارزن و کاهو و سبزی میدادم.
آب هم هرروز عوض میکردم.
خواهش مي كنم سريع بهم جواب بدين!!!
ممنون...
سلام. اول اينكه عجله واسه چي مگه نمردن؟ :) بعد هم براي مردنشون علتهاي زيادي مي تونه باشه! چطوري مردن؟ حالت سرماخوردگي داشتن؟ شبها جاشون سرد نمي شد؟ ارزن ريزشونو مي خوردند؟ اشتهاشون چطور بود؟ از قبل، موقع خريد بيمار نبودند؟ پرهاشون كم پشت و بالهاشون حالت افتاده نداشت؟ شايد جوجه بودن؟ نوكشون كاملا نارنجي يا قرمز شده بود؟
در هر صورت فكر نمي كنم كمك چنداني بتونم بكنم. چون از وضعشون كامل خبر ندارم. اين دفعه اگه خواستين فنچ بخرين حتما از جاي مطمئن خريد كنيد، مطمئن بشين كه بالغ هستند و اينكه در معرض تغييرات دمايي زيادي قرار نداشته باشند. طوري باشه كه خيس نشن مگر اينكه آب براي حمام در اختيارشون بذارين تا نظافت كنن.با پرنده هاي ديگه هم نبايد تو يه قفس باشن چون مي ترسن.
من خودم 3 تا توي قفس دارم كه تو اتاق ازشون نگهداري مي كنم جاشون از لحاظ دما خيلي ثابته و نورش هم خيلي زياد نيست و نور غيرمستقيم خورشيد هست اما خيلي راضين و دائم زياد ميشن از پول فروششون پولدار شدم :))
اميدوارم ايندفعه شما هم موفق بشين.
آدرس اصلي