تالار مدافعین حیوانات

نسخه‌ي كامل: کمک به یک سگ و شاهین
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
دوستان زیر طلب کمک و یاری از ما را از طریق ارسال پیغام خصوصی داشتند که به علت در دسترس نبودن کمک رسانی بنده و اطلاعات مناسب از کمک به این عزیزان معذور بودم

دوستانی که می تونند کمک کنند مخصوصا به مورد اول و کمک به سگ بی پناه با ایمیلهای ارسالی این دوستان در تماس باشند

ارسالی از :
kamiyar <k_a_s_812002@yahoo.com

سلام
امیدکه درسلامت کامل باشید.ودعای حیوانات مظلوم پشت سرشما باشد که به نظر من با ارزش تر ازدعای انسان دروغگو.بابت این مسولیتی که بر گردن خویش نهادین صادقانه تشکر می کنم.
مطلبی است که بایدبه عرض برسانم.سگی هست در محل سکونت ما(یوسف اباد-خ56 پمپ بنزین)که این سگ متاسفانه هیچ سرپناهی ندارد.وانقدرتحت ظلم انسان واقع شده که از انسان شدیدا می ترسد.هرچندمن وقتی که ببینم غذامیدهم ولی به تنهایی چه سود.
خواهش میکنم برای نجا ت جان این حیوان با محبت عجله کنید تا قبل از اینکه مامورین شهرداری ان راازپادربیاورند.چون حق زندگی دارد.من از هیچ کوششی برای نجات این حیوان ازمرگ و تیر دریغ نخواهم کرد.لطفاهمکاری بفرمایید. باتشکر
منتظر هستم

ایمیل ارسالی از :
<pariya.salimi@gmail.com>

با سلام و عرض خسته نباشید برای سایت خوبتون
میخواستم سوالاتی درمورد پرنده شاهین ازتون بکنم
راستش امروز یک شاهین به پنحره اتاقم برخورد کرد و من دیدم که خیلی گیج روی زمین افتاده فکر کردم ضربه مغزی شده چون برخورد شدیدی داشت ولی الان حالش خیلی بهتره نمیدونم باش چکار کنم چون غذایی هم نمیخوره
دنبال جایی مطمئن هستم که ازون حمایت کنه شما میتونید به من کمک کنید
با تشکر
آدرس اصلي